Köpa begagnad bil
Inför köpetBilköpetKontrollera bilenBilpriserBillån - Kolla krediten!!!

Köpa begagnad bil
Under "Köpa begagnad bil" finner du en massa nyttiga tips och trix du ska tänka på när du ska köpa begagnad bil. Tipsen vänder sig i första hand till dig som ska köpa bil på privatmarknaden.

Vi vill att folk köper sin bil privat. Helt enkelt för att det är mycket billigare och man får mer bil för pengarna. Visst, man får ingen garanti, men det kan man ju billigt köpa idag. Se bara till att vara noggrann när du är ute och letar efter din kommande bil.
Använd också vår "Köpabilguide" och du kommer att lyckas med bilköpet.
Testa bilen! Det kostar en slant men det är det absolut värt. Har man inte den tekniska kunskapen är det bättre att betala en slant och få ett proffs att gå igenom bilen. Gå igenom det nödvändigaste och överlämna resten till dom som kan.
Passa på och köp bil idag, det råder klippens tid!
Till Köpabilguiden >>>

Skynda fynda!
Bilmarknaden är verkligen seg just nu.
Handlarna sitter på en uppsjö av begagnade bilar. På privatmarknaden ser det lika dystert ut (eller hur man nu ska se det). Du som är i bilköpartagen kan verkligen fynda. Det har aldrig funnits fler bilar på begagnatmarknaden i Sverige, så passa på. Värst är prisfallet på SUV:ar och stora lyxbilar. Men även bilar som Volvo och Saab har fått sig en rejäl törn vad gäller begagnatpriser.

Att tänka på inför bilköp
Att köpa bil är för många en stor affär i livet. Har man inte den rätta kunskapen är det lätt att känna vånda inför bilköpet. Vi ska här ge dig de rätta verktygen du behöver för det kommande bilköpet.

Den svenska bilmarknaden är idag en djungel. Det finns gott om bilar att välja på och utbudet är enormt. Med det stora utbudet finns det också mycket dåliga bilar. Det är dessa bilar vi vill att du ska undgå. Hos BilOmbudet kan du läsa dig till hur du ska göra för att lyckas med bilaffären.

Vi vill genom BilOmbudet ge människor möjligheten att ta del av vår kunskap och använda den till en lyckad bilaffär. Använd våra vägledningar när du ska köpa begagnad bil och du minimerar risken att bli lurad eller köpa grisen i säcken.

Nästa avsnitt: Inför bilköpet

Ytterligare en anledning att handla privat (extern länk) >>>