Köpa begagnad bil
Inför köpetBilköpetKontrollera bilenBilpriserBillån - Kolla krediten!!!

Testa bilen med ett biltest

Har du inte den tekniska kunskapen, testa bilen!
När du kommit så långt att du kontrollerat bilen, gått igenom och provkört den och känner att det faktiskt är en bil du skulle kunna tänka dig. Gör en diagnos på bilen! Detta kan jag varmt rekommendera. Det kostar en liten slant, ja, men kan i gengäld spara dig många sura tusenlappar. Du kan göra dessa tester (diagnoser) på olika ställen. Bilprovningen har något som heter Bildiagnos.
Motormännen har något som heter M-Test. Även
de auktoriserade bilverkstäderna har ofta dessa typer av tester. Att göra ett av dessa test är verkligen ett sätt att skydda sig själv mot ett dåligt bilköp. Dessa test är grundliga och noggranna och genomförs av duktiga tekniker. De upptäcker med all säkerhet dolda fel eller brister, ser om bilen varit krockad o.s.v. .
Har man inte den tekniska kunskapen är det verkligen en god idé att lägga en slant på något av dessa tester. För det finns en hel del dåliga begagnade bilar där ute.


En kanontjänst för dig som ska köpa begagnad bil
Ska du köpa begagnad bil idag vore det bara dumt att inte använda sig av Carfax. Det är billigt, smidigt och besparar dig en massa tid och huvudbry. Bilombudet har testat tjänsten och gillar den verkligen. Rekommenderas!
Komplettera med en bildiagnos och du har ett lyckat bilköp.

Nästa avsnitt: Priser